Загальна кількість переглядів сторінки

неділя, 11 грудня 2016 р.

Салат "Бонопарт" - урізноманітни святковий стіл!


🔸на 100грам - 94,61 ккал🔸Б / Ж / У - 10,83 / 3,94 / 3.88🔸

інгредієнти:
500 г печериць свіжих
500 г курячого філе
500 г моркви
300 г сиру нежирного
4 варені яйця
2 шт. картоплі
2 шт.лука
сметана

приготування:
Грибочки порізати, підсмажити на невеликій кількості оливкової олії, поперчити і посолити.
Моркву перетерти на тертці, підсмажити до готовності, посолити.
Куряче філе зварити до готовності в підсоленій воді з лавровим листом, поперчити.
Картоплю відварити,
Сир, яйця і картопля потерти на тертці, цибулю дрібно нарізати і підсмажити.
Салат викладається шарами: картопля, потім гриби, сметана, курка шматочками, цибулю, моркву, сметана, яйця, сир, сметана.
Перед подачею на стіл прикрасити салат грибами і зеленню або за бажанням, охолодити, і можна подавати.

Приємного апетиту!