Загальна кількість переглядів сторінки
пʼятниця, 27 січня 2017 р.
Салат з яловичої печінки
🔸на 100грам - 71.81 ккал🔸Б / Ж / У - 10.08 / 1.57 / 4.5🔸
Складові:
Печінка яловича - 500 гр
Морква - 2 шт
Цибулина - 2 шт
Огірки мариновані - 300 гр
Сметана - за смаком
Сіль, перець - за смаком
приготування:
Підготуємо всі інгредієнти: яловичу печінку відварити до готовності і крупно натерти, огірки нарізати дрібними кубиками, моркву натерти і обсмажити з дрібно нарізаною цибулею до м'якості.
Змішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо до смаку.
Заправляємо сметаною.
Салат з яловичої печінки готовий!
Смачного!