Загальна кількість переглядів сторінки
неділя, 29 січня 2017 р.
🔹 Фунчоза з овочами 🔹
🔸 На 100 грам - 145.32 ккал 🔸 Білки - 3.13 🔸 Жири - 1.64 🔸 Вуглеводи - 29.62 🔸
Складові:
- 200 г локшини прозорої рисової
- 3 шт. болгарського перцю різного кольору
- 2 моркви
- 3-4 зубчики часнику
- масло оливкове
- 1 огірок свіжий
- 2 ч.л. оцту
- сіль
- соєвий соус
приготування:
1. Локшину треба спочатку залити холодною водою і залишити постояти 10 хв., Злити холодну воду, потім залити окропом на 5 хв. і злити окріп, промити локшину під проточною водою. Даємо стекти.
2. Моркву і перець нарізати соломкою, пасерувати на оливковій олії до м'якості, але так, щоб перець не втратив колір. Зубчики часнику нарізати на дрібні шматочки, і кинути в кінці смаження моркви і перцю.
3. Як тільки пасеровані моркву, перець і часник охолонуть, змішати їх з локшиною і огірком. Додати оцет, сіль за смаком і сою (соєвий соус).
Смачного!