Загальна кількість переглядів сторінки
пʼятниця, 16 грудня 2016 р.
Печериці в сметанному соусі
🔸 на 100 грам - 69,9 ккал 🔸 Б / Ж / У - 3.81 / 3.11 / 6.99🔸
Складові:
Печериці - 200 Грам
Сметана - 4 ст. ложки
Соєвий соус - 2 ст. ложки
Чорний перець, сіль - - За смаком
приготування:
1. Гриби помийте, наріжте пластинами і обсмажте на оливковій олії до появи золотистого кольору.
2. Сметану змішайте з соєвим соусом, сіллю і перцем, а потім додайте цю суміш до грибів.
3. Гасіть гриби 10 хвилин до загустіння соусу.
Соус готовий, тепер ви знаєте, як приготувати шампіньйони в сметанному соусі. Подавайте до будь-якого гарніру або гарячої страви
Приємного апетиту! 🍴