🔸на 100грам - 136,7 ккал🔸Б / Ж / У - 14/9 / 0,4🔸
Складові:
Філе минтая - 400 г
Лимон - 1 шт.
Сіль за смаком
Перець - за смаком
Спеції для риби - 1-2 ч. Л.
приготування:
1. Увімкніть духовку нагріватися на 200 градусів.
2. Філе минтая промокніть паперовим рушником. Воно повинно бути сухе.
3. Приготуйте два великих листа фольги, кожен лист зігніть навпіл.
4. Філе викладіть в центр фольги.
5. Посипте рибу спеціями, сіллю, перцем.
6. Лимон наріжте кружальцями і покладіть зверху.
7. Загорніть щільно фольгу. Шов повинен бути зверху.
8. Філе минтая в фользі викладіть на деко.
9. Запікайте рибу в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20 хвилин.
10. Готовий минтай в духовці буде м'яким і соковитим.
Смачного!