Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 9 січня 2017 р.

Печінковий паштет, який можна всім


🔸на 100грам - 108.65 ккал🔸Б / Ж / У - 12.47 / 5.23 / 3.1🔸

Складові:
Печінка куряча - 1 кг
Цибуля ріпчаста - 3 шт
Морква - 100 г
Молоко 1% - 300 мл
Сіль за смаком
Суміш перців - за смаком
Оливкова олія - ​​2 ст. л

приготування:
Цибулю і моркву почистити, помити і нарізати невеликими шматочками.
У сковороду налити трохи олії, обсмажити моркву і цибулю. Обсмажувати майже до готовності, близько 15 хвилин.
Печінку перебрати, перевірити, щоб були видалені всі жовчні міхури і протоки. Промити і відправити в сковороду. Перемішати.
Обсмажувати близько 5 хвилин до напівготовності печінки. Охолодити.
Обсмажені печінку і овочі пропустити через м'ясорубку. Додати за смаком сіль і чорний мелений перець. Влити молоко. Розмішати і згасити, помішуючи, хвилин 5-7. Збити блендером до однорідної маси, згасити ще одну хвилину і викласти зі сковороди в посуд для зберігання. Подавати паштет охолодженим.

Смачного!