Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 9 січня 2017 р.

Запечена риба під хрусткою скоринкою


🔸на 100грам - 89.48 ккал🔸Б / Ж / У - 17.26 / 1.84 / 0.8🔸

Складові:
Філе білої риби - 700 г (у нас тріска)
Часник - 10 г
Сир - 3 ст. л
Петрушка - 2 ст. л
Сік лимона - 1 ст. л.
Сіль, перець - за смаком

приготування:
Розігріємо духовку. У сковорідці з товстим дном прогріємо масло, додамо порубаний часник, трохи обсмажити, посолити. Знімемо з вогню, додамо сир і зелень, перемішати до однорідності.
Рибу викладемо на деко, збризніть лимонним соком, зверху викладемо суміш з крихтами, трохи придавив і поставимо в духовку на 10-15 хвилин.

Смачного!