Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 3 січня 2017 р.

Лимонний крем - пальчики оближеш🔹


На 100г-31ккал

🍊Робиться дуже просто, і відірватися від нього неможливо!

2 лимона,
2 яйця,
40 г вершкового масла,
100 г цукру
при бажанні -трошки ванілі.

Спосіб приготування:

Очищаємо лимони від шкірки (частину цедри можна потерти на дрібній тертці і додати в крем для запаху), сік з лимонів вичавлюємо, змішуємо з цукром до повного розчинення останнього.
Пробуємо. Бракує цукру - додаємо.
Яйця збиваємо окремо (краще вручну, не міксером), проціджуємо через сито, додаємо лимонний сік з цукром.
Знову ретельно перемішуємо.
Якщо ви не любите цедру або просто хочете абсолютної однорідності крему, то дайте крему постояти хвилин 20, а потім процідіть його - тоді непотрібну цедру можна буде викинути, а ваш крем буде найніжнішим.
Переливаємо вкуснотень в каструлю, додаємо масло і варимо до загустіння, не забуваючи помішувати.
Розливаємо в баночки, прив'язуємо бантики і насолоджуємося!

Смачного!