🔸на 100грам - 120.31 ккал🔸Б / Ж / У - 21.92 / 1.96 / 2.19🔸
Складові:
Куряче філе - 800 г
Зерниста гірчиця - 3 ч. Л
Мед - 2 ч. Л
Сік лимона - 1 ч. Л
Оливкова олія - 1 ч. Л
Сіль, перець - за смаком
приготування:
У маленькій мисці змішати гірчицю, сік лимона, оливкову олію і мед і все добре перемішати. Курку солимо, перчимо і обмазуємо курку в окремій мисці медово-гірчичним соусом і залишаємо на хвилин 40 мінімум маринуватися, потім вже викладаємо курку у форму для запікання і поливаємо її зверху соусом. Курку солимо, перчимо і викладаємо у форму для запікання. Зверху поливаємо її соусом. Зверху курки викладаємо розмарин і ставимо в розігріту духовку. Запікати курку потрібно хвилин 20 до готовності курки. Подавати можна з рисом, кускус і листовими салатами.
Смачного!
