Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятниця, 6 січня 2017 р.

🔹Фетуччіні з сьомгою у вершковому соусі🔹



🔸 На 100 гр - 191.46 ккал 🔸 білки - 9.19 🔸 жири - 5.28🔸 вуглеводи - 27.06 🔸

Складові:

Фетуччіні - 250 г
Сьомга (форель, лосось) - 150 г
Помідор - 1 шт.
Вершки (не менше 10% жирності) - 150 мл
Лук (ріпчаста) - 1/2 шт.
Часник - 2 зубчики
Пармезан - за смаком
Сіль за смаком
Перець - за смаком
Чебрець (бажано свіжий) - за смаком
Оливкова олія - ​​1 - 2 ст.л.

Як готувати:

1. Сьомгу нарізаємо кубиками.
2. Помідор очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими шматочками. Насіння і рідину видаляємо.
3. Цибулю дрібно рубаємо, часник пропускаємо через прес
4. На сковороду наливаємо оливкову олію, кидаємо цибулю і часник. Обсмажуємо 1 хвилину
5. Додаємо сьомгу і помідор, сіль, перець, чебрець. Готуємо 4 - 5 хвилин
6. Виливаємо вершки, акуратно перемішуємо, готуємо ще 3 - 4 хвилини.
7. За бажанням можна додати трохи пармезану.
8. Потім додаємо готові феттучині, добре перемішуємо і вимикаємо вогонь
9. Розкладаємо готову страву по тарілках, зверху можна додати ще трохи пармезану.

Смачного!