Загальна кількість переглядів сторінки
пʼятниця, 6 січня 2017 р.
Шашлик з курки в духовці
🔸на 100грам - 110 ккал🔸Б / Ж / У - 20,1 / 1,1 / 2,7🔸
Складові:
Філе курки - 2 шт.
Часник - 2 зубчики
Коріандр - 1 ст.л. (Сухий або свіжий)
Соєвий соус - 1 ст. ложка
Перець чилі, сіль - за смаком
приготування:
1. Шпаги замочуємо у воді приблизно 30 хвилин. Куряче філе нарізаємо довгими смужками.
2. Потім філе курки нанизуємо на шпажки гармошкою. І опускаємо в маринад, який готуємо з: коріандру, соєвого соусу, видавленого часнику, солі і перцю. Накриваємо все це плівкою і прибираємо маринуватися в холодильник на 2 години.
3. Після того, як м'ясо замаринувалося, розігріваємо духовку до 200 градусів. Шашличок укладаємо в зручну форму для випікання і готуємо близько 20 хвилин.
4. Шашлик повинен вийти красивого золотистого кольору. Не забудьте один раз перевернути шпажки.
Смачного!