Загальна кількість переглядів сторінки
пʼятниця, 6 січня 2017 р.
🔹 Желейний торт "Фруктовий" 🔹
🔸 На 100 гр - 183,7 ккал 🔸 білки - 8 🔸 жири - 10,32 🔸 вуглеводи - 17,56 🔸
🔹 Інгредієнти:
🔹 Для бісквіта:
3 яйця, 0,5 склянки цукру, 1 ч.л. соди, 1 склянка (200г.) борошна.
🔹 Для начинки:
3 апельсина, 3 мандарина, 150 м ананасів, 150 г. (1 невеликий) бананів.
🔹 Для крему:
50 г. желатину, 1 пакетик ваніліну, 900 г сметани 10%, 1 склянка цукру.
🔹 Приготування:
1. Желатин розпустити в воді згідно з інструкцією. Через 40-60 хвилин підігріти, не кип'ятити !, до повного розчинення. Остудити.
2. З яєць, цукру, соди і борошна замісити тісто для простого бісквіта.
3. Випікати бісквіт при температурі 180 ° С протягом 15 хвилин.
4. Остиглий бісквіт порізати на квадратики розміром 1,5х1,5 см.
5. Апельсини і мандарини очистити від шкірки, мандарини розібрати на дольки, апельсини порізати кружальцями.
6. Ананаси і банан порізати кубиками.
7. Збити сметану з цукром, додати ванілін і остиглий желатин, добре перемішати, якщо желатину досить, то вже через 10 хвилин крем почне застигати, робити потрібно все швидко.
8. Фрукти красиво викласти на дно форми з роз'ємними бортами.
9. Викласти частину бісквіта.
10. На бісквітні кубики викласти фрукти. Залити кремом, потім викласти знову бісквіт і фрукти залити кремом.
11. Торт накрити харчовою плівкою і відправити в холодильник на ніч.
12. На наступний день вийняти торт з форми акуратно перевернувши на блюдо. Шматочки у торта рівні, бісквіт всередині просочений кремом, ніжний. Цукру в бісквіті і кремі трохи, солодкість фруктів добре відтіняє торт. Любителі желейних тортів будуть в захваті!
Смачного!