Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятниця, 6 січня 2017 р.

🔹Курячі відбивні в духовці🔹

Курячі відбивні в духовці - це те блюдо, яке ідеально підійде на святковий стіл. Смачно, швидко і просто.
180 ккал на 100 грам

складові

Куряче філе - 600 г
Цибуля - 1 шт.
Помідори - 5 шт.
Сир - 250 г
Майонез - 4 ст.л
Сіль за смаком
Чорний перець мелений - 1/4 ч.л

Куряче філе (грудки) розрізати впоперек на шматки товщиною 2 сантиметри.
Викласти шматки на обробну дошку і відбити кулінарним молотком з двох сторін. Відбивні збільшаться в розмірі і стануть тоншими.
Духовку розігріти до 200 градусів. Деко змастити олією. Якщо ви будете використовувати Пекарській папір, то змажте її рослинною олією теж. Викласти курячі відбивні на деко. Посолити і поперчити за смаком.
Змастити майонезом.
Посипати дрібно нарізаною цибулею.
Помідори нарізати дисками. Диски помідорів викласти зверху на курячі відбивні.
Зверху на помідори викласти натертий на тертці сир.
Запікати курячі відбивні в духовці 20 хвилин.
Це страва смачна як гаряча, так і холодна.

Смачного!