Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятниця, 6 січня 2017 р.

Куряча печінка з цибулею


🔸на 100грам - 162.29 ккал🔸Б / Ж / У - 11.51 / 10.31 / 6.37🔸

Складові:
Печінка куряча - 500 г;
Цибуля ріпчаста - 300 г 2шт;
Оливкова олія - ​​60 г 4 стіл. ложки;
Борошно - 30 г 2 стол. ложки;

приготування:
Курячу печінку миємо й чистимо від білої пльоночки. При необхідності розрізаємо на невеликі шматочки.
Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями.
Борошно викладаємо в тарілку і в ній обмакуємо кожен шматочок курячої печінки. Розігріваємо олію в сковороді на сильному вогні. Викладаємо курячу печінку в один ряд. Смажимо 3 хвилини. Перевертаємо. Додаємо цибулю. Перемішуємо і продовжуємо тушкувати на сильному вогні 3 хвилини, постійно помішуючи. Солимо. Потім накриваємо сковороду кришкою і вогонь зменшуємо наполовину, тушкуємо 4-5 хвилин, періодично помішуючи. Викладаємо на блюдо і подаємо до столу.

Смачного!