Загальна кількість переглядів сторінки
вівторок, 3 січня 2017 р.
Грибний салат: ідеально до обіду!
🔸на 100грам - 86.57 ккал🔸Б / Ж / У - 7.87 / 3.53 / 6.29🔸
Складові:
Гриби - 500 г (у нас шампіньйони)
Сир - 150 г
Кукурудза - 1 банка
Цибуля - 1 шт
Натуральний йогурт - 30 мл
приготування:
Лук обсмажуємо на олії до золотистого кольору. Коли цибуля підрум'яниться додаємо печериці попередньо подрібнивши. Смажимо до готовності 5-10 хвилин. До теплих грибів додаємо тертий сир. Гриби повинні бути теплі для того що б наш сир як слід розплавився. Додаємо кукурудзу і йогурт. Гарненько перемішуємо, даємо настоятися і подаємо до столу.
Приємного апетиту! 🍴