Загальна кількість переглядів сторінки

неділя, 1 січня 2017 р.

Правильний спосіб приготувати скумбрію.

Дуже простий спосіб насолодитися смачною рибкою і наситити свій організм правильними білками і жирами.
🔸на 100грам - 89.95 ккал🔸Б / Ж / У - 7.33 / 4.61 / 5.11🔸

Складові:
2 скумбрії
1 цибулина
150 г натурального йогурту
Сік 1/2 лимона
Сіль, спеції за смаком

приготування:
Кожну скумбрію випатрати, розрізати уздовж на 2 частини, видалити кістки.
Цибулину очистити, порізати півкільцями . Йогурт посолити, з'єднати з цибулею і лимонним соком. Залити цією сумішшю скумбрію, прибрати маринуватися в холодильник на 30 хвилин.
Розігріти духовку до 180 С.
Скумбрію разом з маринадом викладаємо в пакет для запікання або в форму, запікаємо 30 хвилин.
Подавати найкраще з овочами або часниковим соусом.