Загальна кількість переглядів сторінки
субота, 7 січня 2017 р.
Курячі котлети по-французьки
160 ккал / 100 гр
900 гр філе курячої грудки
5 яєць
1 столова ложка сметани
2 столових ложки борошна
1/2 пучка зеленої цибулі
Сіль перець
Курячі грудки нарізати дрібними кубиками приблизно 5 на 5 мм. Посолити, поперчити, покласти яйця і сметану, ретельно перемішати. Додати дрібно нарізану цибулю і борошно, знову перемішати. Консистенція тіста повинна бути схожа на кляр. На розігріту сковорідку викладати столовою ложкою, обсмажити з двох сторін. Смачного!
PS: Готова суміш для котлет добре стоїть у холодильнику, до двох днів, можна смажити у міру потреби і весь час є свіженькі :)