Разом на 100 грам 98 ккал
Б8.4 Ж5.6 У2.3
На 2 порції:
100 г стручкової зеленої квасолі
жменю маслин
2 великих яйця
1 банка консервованого тунця у власному соку
жменю помідорів чері (можна замінити на звичайні і порізати)
петрушка
1 ст.л. бальзамічного оцту
1 ст.л. діжонськой гірчиці
2-4 ст.л. оливкового масла
приготування:
1. Варити квасолю кілька хвилин, поки не стане трохи м'якою, відкинути на друшляк і відразу підставити під крижану воду - щоб зберігся зелений колір.
2. Яйця варити в киплячій воді 4-5 хвилин, почистити, розрізати на половинки.
3. Помідори порізати на дві частини (або більше - якщо берете звичайні).
4. Для заправки змішати оцет, гірчицю і масло.
5. Викласти в миску квасолю, маслини, тунець, помідори, залити заправкою, посолити і поперчити, перемішати. Розкласти по тарілках, зверху викласти яйце і петрушку.