Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 5 січня 2017 р.

Курячі рубані котлети з цвітною капустою і болгарським перцем🔹


160 ккал на 100 грам

Складові:

1.Грудка куряча - 600 гр
2.Капуста цвітна - 300 гр
3.Перец болгарський - 1 шт.
4.Сир твердий - 70-80 гр
5.Яйце - 2 шт.
6.Сметана - 2 столові ложки
7.Мука - 2 столові ложки
8.Зелена цибуля - невеликий пучок,
петрушка, сіль і мелений перець - за смаком

Масло рослинне для обсмажування котлет
Куряче філе нарізати дрібними кубиками, перець болгарський теж нарізати мілко.Цвітну капусту розібрати на суцвіття і відварити в підсоленій воді 5 хвилин, воду злити, капусту нарізати дрібним кубіком.Добавте нарізану зелень.

Сир натерти на крупній тертці, додати яйця, сметану, борошно, сіль і мелений перець

Фарш добре перемішати, накрити кришкою і поставити в холодильник на 1 годину

Дістати фарш з холодильника. Змочити руки в холодній воді і сформувати котлетки середньої величини. Обсмажити їх на рослинному маслі з двох сторін на невеликому вогні до золотистого цвета.Готові котлети скласти в сотейник, закрити кришкою і дати їм постояти 5 хвилин. Подавати можна з будь-яким гарніром або овочевим салатом.

Приємного вам апетиту!