Загальна кількість переглядів сторінки
четвер, 5 січня 2017 р.
Салат з яловичини і червоної квасолі
🔸на 100грам - 101.28 ккал🔸Б / Ж / У - 8.8 / 4.12 / 7.29🔸
Складові:
Яловичина 300 г
Квасоля червона консервована 1 банка
Огірки мариновані 300 г
Сметана - 2 ст л
приготування:
1. Відварити яловичину в підсоленій воді (варити протягом години). Дати охолонути і нарізати кубиками.
2. Нарізати невеликими кубиками мариновані огірки (взяти 5-6 середніх огірочків).
3. Висипати в салатницю нарізану яловичину, огірки і квасолю з банки, заправити двома столовими ложками сметани і перемішати. Дати настоятися протягом 15 хвилин і страва готова!
Приємного апетиту! 🍴