Складові:Перець солодкий - 6 штукКуряче філе - 600 гПечериці - 400 гЦибуля - 1 штСир нежирний - 100 гЗелень, спеції - за смакомСіль, перець - за смаком
приготування:Перці вимити, розрізати на половинки, очистити від насіння. Нарізати куряче філе соломкою. Обсмажити філе на краплі олії до золотистого кольору. Нарізати дрібно печериці. Порізати дрібно цибулю.Додати до курячого філе гриби, цибулю обсмажити. Натерти сир на крупній тертці. Перекласти начинку з сковороди в миску, дати трохи охолонути, додати тертий сир, сіль і спеції за смаком, добре перемішати. Наповнити половинки перців приготовленої начинкою і викласти їх на змащене маслом деко. Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 30-35 хвилин.
Смачного!
