Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 3 листопада 2016 р.


Овочевий бутерброд.Різноманітність бутербродів величезна. Є відкриті і закриті бутерброди. Приготуємо закритий бутерброд-сендвіч. Якщо вам набридли м'ясні сендвічі, приготуєте овочевийачу.
.на їсти, не боюючись за талію, можна взяти овочевий сендвіч з собою на роботу, на прогулянку,  на пікнік.Харчова цінність: білка 24.79гр., Жиру 8.52гр., Вуглеводів 156.07гр.Енергетична цінність: 796.15ккалНа 100 грам: білка 2.75 р., Жиру 0.95 гр., Вуглеводів 17.34 гр., 88.46ккалСкладові:Багет житній - 0,5 шт.,Баклажан - 5-6 часточок,Помідори (невеликі) - 2-3 шт.,Листя салату - 2-4 шт.,Кріп - 0,5 пучка.Базилік свіжий (листочки) - 5 шт.,Соус томатний гострий - за бажанням,Топлене масло - небагато.
приготування:Баклажани обсмажити на невеликій кількості топленого масла з 2-х сторін до м'якого стану. При бажанні баклажани можна трохи посолити.Багет розрізати уздовж на 2 частини, на кожну частину багета викласти соус томатний гострий, розподіливши по всій довжині.На хліб покласти салатні листя, зверху викласти кружальця обсмажених баклажан.
На кружечки баклажана помістити лиття базиліка, на листя базиліка кружечки помідорів, на помідори зелень кропу. Закрити другою частиною багета. Сендвіч готовий.
Смачного.