На 100грам - 101.82 ккал
Б / Ж / У - 9.69 / 6.31 / 1.38
Складові:
Яйця - 4 шт
Печериць - 4 шт
Твердого нежирного сиру - 50 гр
Йогурт - 3 ст. л
Прованські трави за смаком
Сіль і перець за смаком
приготування:
На сковороду вилити йогурт і залишити випаровуватися.
Нарізати тонко печериці, додати в йогурт. Готувати на сильному вогні.
У миску вбити яйця, натерти сир, посолити, поперчити, додати спеції і знову добре збити.
Додати в гриби яєчну суміш, злегка перемішати, зменшити вогонь (але не дуже сильно) і накрити кришкою.
Готувати, постійно перевіряючи, щоб не підгорів.
Смачного!