Складові:Печериці - 300 гСир знежирений - 150 гМорква - 1 штЦибуля - 1 штОливкова олія - 10 гСіль, перець - за смаком
приготування:Чистимо гриби, цибулю і моркву. Гриби і цибулю ріжемо, морква тремо на великій терці.На розігріту сковороду кладемо порізані інгредієнти, накриваємо кришкою і тушкуємо 5-7 хвилин.Додаємо сіль і перець, кладемо масло і тушкуємо ще 5-7 хвилин. Радимо додати більше спецій, оскільки сир вбере їх в себе і паштет буде здаватися прісним. Чекаємо, коли гриби охолонуть.Кладемо в блендер сир, грибну суміш зі сковороди і подрібнюємо їх до стану паштету. Пробуємо на смак і додаємо ще спеції, якщо потрібно.Перекладаємо паштет в форму і ставимо в холодильник. Або подаємо до столу - паштет вже готовий.
Смачного!