Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 19 грудня 2016 р.

Скумбрія в духовці: ідеальна рибна вечеря!


🔸на 100грам - 107.52 ккал🔸Б / Ж / У - 9.36 / 6.53 / 3.11🔸

інгредієнти:
скумбрія 300 г
цибуля ріпчаста велика 1 шт.
морква велика 1 шт.
помідор великий 1 шт.
лимон 1/2 шт.
сіль, спеції за смаком

приготування:
Моркву очистіть і натріть на крупній тертці.
Помідор бланшуйте і зніміть з нього шкірку, поріжте кубиками.
Цибулю почистіть і наріжте півкільцями.
Всі овочі перемішайте разом.
Можна використовувати й інші овочі для запікання зі скумбрією. Наприклад: солодкий перець , стручкову квасолю або зелений горошок. За вашим бажанням.
Розморожену рибу вимийте і випатрати. Голову і хвіст можна залишити, а можна видалити. Ще раз промийте, просушіть.
Видавити лимонний сік поверх риби, а також змастити соком рибу всередині. Посоліть (можна і без солі) і посипте приправами за смаком.
Нехай рибка полежить приблизно 20 хвилин для просочення спеціями і лимоном.
Частина підготовлених овочів покладіть в черевце.
Овочі, що залишилися покладіть на дно пакета (рукава) для запікання. Зверху покладіть скумбрію. Завяжіть кінець пакету.
Запікається скумбрія з овочами 20-30 хвилин при 180-200 градусах. Подавайте її разом з овочами.

Смачного!