Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 16 грудня 2016 р.

🔹Сочний люля-кебаб з курки🔹


🔸на 100грам - 109.4 ккал🔸Б / Ж / У - 22.43 / 1.8 / 0.94🔸

Складові:
• Куряча грудка 2 кг
• Цибуля ріпчаста 1 шт.
• Часник 2 зуб.
• Зелень 1 пучок
• Сіль за смаком
• Спеції за смаком

приготування:
Зніміть куряче м'ясо з кісток, видаліть шкірку.
Пропустіть м'ясо через м'ясорубку разом з цибулею і часником. Зелень вимити, обсушити і теж пропустіть через м'ясорубку. Посоліть і поперчіть фарш, додайте спеції і гарненько вимісіть. Фарш відбийте кілька разів з силою про обробну дошку. Сформуйте з фаршу довгасті ковбаски довжиною 20 сантиметрів. Якщо будете смажити на мангалі, то люля треба нанизати на дерев'яні шпажки або шампури, попередньо замочені у воді. А якщо збираєтеся запікати в духовці, то покладіть на деко. Готувати люля близько 15 хвилин під грилем духовки, один раз перевернувши, або на мангалі, приблизно 10-12 хвилин, теж привернув один раз. подавати відразу.

Смачного!