Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 27 грудня 2016 р.

Салат "Цезар"



Складові:
- Куряча грудка (філе)
- Салат «Пекінський»
- Сир твердого сорту на ваш смак
- сухарики
- Помідори (1-2 шт).

Для соусу:
- майонез
- часник
- зелень
- лимон

приготування:
Готуємо курку. Тут на Ваш смак - можна просто зварити, можна, вже варену, злегка обсмажити до золотистого кольору ... Хто як любить.

Поки курка вариться, ріжемо капусту тонкими смужками.

Ріжемо помідори часточками.

Сир натерти на дрібній тертці.

До цього часу курка зварилася. Розібрати її на невеликі шматочки (уздовж волокон).

соус:
У блендері подрібнюємо майонез з парою зубчиків часнику, зеленню і декількома краплями лимона до однорідного стану. Пробуємо - хтось любить більше-менше часнику або лимона.
Все це можна виконати і вручну.

Увага: салат ми не заправляємо, подаємо соус окремо, щоб гості могли полити салат у себе в тарілці. Так салатик збереже свій вигляд навіть під час тривалого застілля.
Смачного!