Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 26 грудня 2016 р.

Закуска "Мухоморчики"



Складові:
- Яйця варені - 3 штуки;
- Шинка - 120 грам;
- Сир твердий - 100 грам;
- Помідори черрі - 15 штук;
- Огірок свіжий - 1 штука;
- Зелень (кріп, листя салату);
- Майонез - 2 ст. л.

приготування:
Підготувати продукти: натерти варені яйця на НЕ крупній тертці, нарізати шинку на кубики по пів сантиметра і натерти сир на дрібній тертці. Змішати в мисці всі підготовлені продукти, посолити і додати майонез. Помідори черрі розрізати на дві половинки, а огірок нарізати кружальцями завтовшки близько пів сантиметра - це будуть денця мухоморів. На блюдо викласти зелень, розкласти кружечки огірка і на кожен гурток покласти "кулька" з яєчно-сирно-ветчинной суміші, щоб вийшли ніжки, як у грибочків. Накрити ніжки капелюшками з половинок помідорів чері, прикрасити капелюшок мухомора крапочками з майонезу, скориставшись зубочисткою. Наша закуска «Мухомори» до святкового столу готова!
Смачного!