Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 26 січня 2017 р.

Сир за 20 хвилин,для правильного перекусу!


🔸на 100грам - 43.11 ккал🔸Б / Ж / У - 3.27 / 1.25 / 4.26🔸

Складові:
Молоко 1% - 1 л
Кефір 1% - 1 л
Лимонний сік - 1/2 ч. Л.
Яйце - 1 шт.
Трави, спеції - за смаком
Сіль - 2 ч. Л.

приготування:
1. Молоко виливаємо в каструлю, додаємо сіль, доводимо все до кипіння. Як тільки молоко закипить, зменшуємо вогонь, додаємо кефір і перемішуємо до утворення сирних пластівців (вони утворюються буквально за 30-40 секунд).
2. Переливаємо сир і сироватку в марлю, даємо сироватці стекти (хвилин 10-15). Після міксером збиваємо яйце з лимонним соком до світлої суміші (як рідка сметана), сир що получився (без сироватки) збиваємо зі збитим яйцем.
3. Прогріваємо сир на водяній бані. Сир готовий. Можна додавати трави, спеції, огірок і відразу їсти або прибрати хвилин на 30 в холодильник, щоб сир став зовсім холодним.

Смачного!