Загальна кількість переглядів сторінки

неділя, 15 січня 2017 р.

Скумбрія в фользі з морквою: на вечерю!


🔸на 100грам - 69.98 ккал🔸Б / Ж / У - 3.18 / 4.03 / 5.93🔸

Складові:
Скумбрія - 1 шт
Морква - 1 шт
Лук - 2 шт
Лимон - 1 шт
Оливкова олія - ​​1 ст. л
Сіль, перець - за смаком

приготування:
Якщо ви купили заморожену скумбрію, її необхідно розморозити природним способом. Залиште її при кімнатній температурі на 1,5-2 години, в крайньому випадку можна покласти скумбрію недалеко від включеної конфорки. Але ні в якому разі не можна розморожувати скумбрію в мікрохвильовці.
З скумбрії видаліть нутрощі, виріжте зябра. Рибку добре промийте і промокніть паперовим рушником. Натріть скумбрію зовні і всередині розрізаним навпіл лимоном, посоліть і поперчіть.
Моркву натріть на дрібній тертці, цибулю поріжте невеликими шматочками, можна четверть кольцами.
Обсмажте цибулю до прозорості, потім додайте моркву і готуйте до м'якості обох інгредієнтів.
Нафаршируйте скумбрію обсмаженими цибулею і морквою.
Загорніть рибку в фольгу і запікайте в духовці 35 хвилин (температура 180 градусів). За 6-8 хвилин до кінця приготування фольгу розгорнути, щоб на поверхні рибки утворилася апетитна скоринка.
Запечена скумбрія в духовці з морквою готова, подавайте її, прикрасивши дольками лимона і гілочкою петрушки.

Смачного!