Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 26 січня 2017 р.

Цікавий рецепт приготування курки, під назвою ОЯКОДОН!


🔸на 100грам - 110.48 ккал🔸Б / Ж / У - 15.52 / 2.56 / 6.45🔸

Складові:
4 невеликих цибулини
2 курячих грудки без шкіри
150 мл соєвого соусу
4 великих яйця
2 ст.л. нарубаної зелені петрушки

приготування:
Маленька сковорідка для готування: кожна порція оякодона готується окремо.
Цибулю нарізаємо на тонкі півкільця.
Курятину нарізаємо на невеликі досить тонкі шматочки.
Ставимо сковороду на середній вогонь. Вливаємо 2 ст.л. соєвого соусу і 2 ст.л. води. Даємо закипіти.
Кладемо чверть цибулі і готуємо, помішуючи, близько 1-2 хвилин.
Додаємо чверть курятини. Готуємо близько 5 хвилин, перевернувши 1 раз в процесі.
Яйце збиваємо виделкою з невеликою кількістю зелені. Акуратно по вилці вливаємо в сковороду, намагаючись рівномірно розподілити по шматочках курки.
Накриваємо кришкою і чекаємо близько хвилини, поки яєчна маса не схопиться.
Подаємо відразу.
Повторюємо з рештою інгредієнтами ще 3 рази.

Смачного!