Складові:
Лимон 1 шт.
Яблука 10 шт.
Мед 3 ст. л.
Яєчний білок 3 шт.
Сіль за смаком
приготування:
Яблука викладаємо у форму для випікання, кожне яблуко протикаємо зубочисткою (це робиться для того, щоб яблука в духовці не лопались). Запікаємо 20 хвилин при 200 градусах.
Витягуємо, даємо охолонути, виколупуємо яблучну м'якоть і перетираємо її через сито.
Додаємо до яблук натерту цедру лимона і вичавлений з нього сік. Додаємо мед і перемішуємо.
Збиваємо білки з невеликою кількістю солі до консистенції піни.
Змішуємо збиті білки з перетертої яблучної м'якоттю, добре перемішуємо і ставимо на годину в холодильник. За бажанням можна прикрасити корицею до смаку.
Смачного!
