🔸На 100 грам - 96.91 ккал 🔸 білки - 10.6 🔸 жири - 3.06 🔸 вуглеводи - 7.15🔸
Складові:
Грудка куряча 2 шт
Картопля 3 шт
Помідор червоний 2 шт
Цибуля ріпчаста 1 шт
Печериці свіжі 2 шт
Цибуля зелена 2 шт
Сметана 150 г
Сіль, перець за смаком
приготування:
Підготуємо всі інгредієнти. Цибулю і шампіньйони порізати дрібними кубиками і посмажити на оливковій олії до золотистого кольору. Курячі грудки відбити молотком і посипати сіллю і перцем. Картоплю почистити і натерти на тертці.
Відбиту і посоленную грудку покласти в термостійкий посуд, на неї викласти смажені печериці та цибулю, потім порізані півкільцями помідори і зелену цибулю, посолити. Посипати кожну грудку натертою картоплею і посолити. Зверху покрити шаром сметани. Запікати в розігрітій духовці приблизно 30 хвилин при t180'C.
Смачного!
