Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 29 січня 2017 р.

Гречка по-купецькому до обіду!


🔸на 100грам - 131.23 ккал🔸Б / Ж / У - 10.51 / 1.29 / 20.17🔸

Складові:
Куряче філе - 250 г
Гречка - 250 г
Морква - 1 шт
Цибуля - 1 шт
Перець червоний солодкий - 1 шт
Помідор - 1 шт
Сіль, перець - за смаком


приготування:
М'ясо порізати невеликими шматочками і обсмажити з невеликою кількістю масла. Цибулю і моркву дрібно нарізати (моркву можна натерти), додати до м'яса. Солодкий червоний перець теж дрібно порізати і додати в сотейник. Гречку промити, вибрати сміття, викласти до м'яса. Додати помідор, також дрібно порізаний або ложку томатної пасти, сіль, перець, можна трохи часнику (свіжого або сушеного). Залити вміст сотейника водою, щоб все повністю покрило, перемішати, накрити кришкою і залишити на невеликому вогні на 20-25 хвилин. Рідина повинна майже вся вбратися, але гречка залишається соковитою. Технологія приготування нагадує плов. Виходить дуже смачно, ситно, спробуйте.

Смачного!