Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 31 січня 2017 р.

Гречана каша з овочами: різноманітність до обіду!


🔸на 100грам - 127.49 ккал🔸Б / Ж / У - 5.74 / 1.7 / 23.67🔸

Складові:
Гречка - 200 г
Лісові гриби - 300 г (у нас заморожені і відварені)
Цибуля - 1 шт
Селера - 1 стебло
Часник - 7 г
Соєвий соус - 3 ст. л
Сіль і перець - за смаком

приготування:
Гречку заливаємо об'ємом води, втричі більшим, ніж обсяг крупи, додаємо сіль. Доводимо до кипіння на сильному вогні і варимо під кришкою на мінімальному нагріві до готовності. Не дуже дрібно рубаємо цибулю і селеру. Дрібно рубаємо часник. Якщо гриби не нарізані - нарізаємо кубиками. У сковороді на середньому вогні розігріваємо трохи олії. Кладемо цибулю і селеру. Смажимо, помішуючи, 4-5 хвилин. Додаємо гриби і смажимо ще 5 хвилин, до готовності грибів. В кінці додаємо сіль, перець і часник. Додаємо готову гречку і соєвий соус, перемішуємо і подаємо.

Приємного апетиту! 🍴