🔸на 100грам - 61,27 ккал🔸Б / Ж / У - 10,11 / 0,56 / 3.44🔸
інгредієнти:
Куряче філе - 600 г
Помідори - 300 г
Цибуля - 100 г
Морква - 170 г
Болгарський перець - 80 г
Баклажани - 200 г
Часник - 7 г
Зелень - за смаком
Сіль, перець - за смаком
приготування:
Курку нарізаємо на середні шматочки. У каструльку з товстим дном кладемо курку, заливаємо воду на два пальця і тушкуємо на повільному вогні близько години.
цибулю і помідори без шкірки кидаємо в каструльку з куркою.
Туди ж,в каструльку кидаємо моркву терту на тертці, перець шматочками і баклажани кубиками. Потім зелень і часнику пару зубчиків.
Ми залишаємо гаситися до готовності.
Смачного!