Складові:
Банан - 4 шт
Молоко 1% - 1 ст
Манна крупа - 0,5 ст
Яйце - 2 шт
приготування:
Ріжемо очищені банани на кружечки і вкладаємо їх рівномірним шаром у форму для запікання.
Збиваємо молоко з яйцями, потім додаємо манку і знову збиваємо. Зручно збивати блендером, але можна і вручну.
Заливаємо банани отриманою сумішшю. Оскільки манка осідає на дні ємності, то бажано при заливці манну суміш трохи збивати ложкою, щоб манка рівномірно розподілилася в формі.
Ставимо пудинг в духовку на 40 хвилин при 180С. Чекаємо, коли він трохи охолоне і тільки тоді виймаємо з форми. Гарячим пудинг може розвалюватися, а ось в охолодженому стані прекрасно тримає форму і добре ріжеться.
Подаємо банановий пудинг теплим або холодним.
Смачного!
