Загальна кількість переглядів сторінки

субота, 12 листопада 2016 р.

Фрікасе з курки.

82ккал на 100г
СКЛАД:
філе курки (або індички) -500 г
ріпчаста цибуля - 1-2 шт.
солодкий перець - 1-2 шт.
часник - 3-5 зубків
сметана (можна навпіл з кефіром) - 250 г
сіль
спеції

Приготування:

Фрікасе називають біле м'ясо, приготоване в білому соусі. Ми приготуємо смачне фрикасе з курки в сметанному соусі. Фрікасе виходить дуже ніжним і м'яким.

М'ясо можна замаринувати в сметанно-часниковому соусі на ніч

Отже, для приготування фрикасе м'ясо курки помити і порізати соломкою.

Цибулю почистити і порізати півкільцями.

Солодкий перець очистити від насіння і плодоніжок і порізати соломкою.

Часник очистити і дрібно порізати.

На сковороді підсмажити кілька хвилин цибулю і перець.

До курки додати подрібнений часник і сметану. Перемішати.

Куряче філе зі сметаною перекласти на сковороду до цибулі і перцю.

Перемішати і довести до кипіння. Я додала ще трохи води, але соусу потім вийшло забагато, так що можна і без додаткової води.

Фрікасе довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати до готовності. Час від часу перемішувати.

Куряче м'ясо повинно стати м'яким