🔸 На 100 гр - 143 ккал 🔸 білки - 26 🔸 жири - 3 🔸 вуглеводи - 3 🔸
Складові:
🔹 400 г курячого філе
🔹 4 яєчних білка
🔹 2 ст. л. вівсяних пластівців
🔹 приправи за смаком
приготування:
З філе зробити фарш і ретельно вмішати в нього інші компоненти. Пластівці можна й не перемелювати в борошно, а запарити окропом на 5 хвилин і потім додати їх до м'яса - тоді котлети вийдуть більш «пишними». Фарш приправити куркумою, сумішшю прованських трав або ж просто посолити і поперчити. Змоченими у воді руками зліпити котлетки, розкласти на деку і запікати в духовці до рум'яної скоринки.