Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 17 листопада 2016 р.

Білкова вечеря: яловичина в томатному соусі

🔸на 100грам - 119.58 ккал🔸Б / Ж / У - 11.49 / 7.28 / 2.19🔸

Складові:
яловичина пісна 1 кг
морква 150 г
ріпчаста цибуля 65 г
часник 5 г
томатний сік 500 мл

приготування:
1. Для приготування тушкованої яловичини цибулю і часник дрібно порізати.
2. Цибулю і часник згасити на сковороді кілька хвилин без масла з додаванням водички.
3. Моркву порізати кубиками.
4. Яловичину порізати кубиками, помити, можна посипати меленим перцем, мускатним горіхом, сіллю, перемішати і скласти в каструлю.
5. До м'яса додати моркву, цибулю, часник і томатний сік. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння і варити на повільному вогні 1 год 15 хвилин.

Смачного!