Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 24 листопада 2016 р.

Яблучна запіканка з ароматом кориці 🔹

🔸 На 100 гр - 153 ккал 🔸 білки - 10 🔸 жири - 5 🔸 вуглеводи - 15 🔸

Складові:

- 500 г сиру;
- 4 яйця;
- 4 ст.л. вівсянки перемеленої в борошно;
- 3 ст.л. цукрозамінника;
- Щіпка ваніліну;
- 2 яблука;
- Кориця.

приготування:

Перемішайте яблука з цукрозамінником, додайте ванілін або кілька крапель ванільною есенції. Продовжуючи збивати яйця, додавайте потроху сир і вівсянку. Збивайте до тих пір, поки маса не стане однорідною.
Одне яблуко поріжте кубиками і посипте корицею. Викладіть його в форму для випікання і залийте сирною масою. Друге яблуко розріжте на половинки і наріжте дуже тонкими часточками (це можна зробити за допомогою приладу для чищення картоплі). Викладіть їх на сирну масу і посипте корицею. Запіканка повинна випікатися в духовці близько півгодини при виставленої температурі 200 градусів.
Готову сирно-яблучну запіканку найкраще зробити ввечері і залишити на ніч відстояти. На сніданок полийте її варенням або розтопленим шоколадом і подавайте на стіл.

Смачного!