Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 14 листопада 2016 р.

Курка під помідорами і сиром!

🔸на 100грам - 108 ккал🔸Б / Ж / У - 18/3 / 2🔸

інгредієнти:

- 2 курячі грудки
- 2-3 шт помідори
- Середня цибулина
- Шматок Сиру 100 г (для дієт-варіанту з мінімальним відсотком жиру)
- Спеції (наприклад "Італійські трави")

Спосіб приготування:

1. У курячої грудки відрізаємо все зайве, акуратно ріжемо уздовж, в результаті з однієї грудки виходить два тоненьких шматка, кожен з них злегка відбиваємо.
2. Викладаємо у форму, форму обробляти маслом НЕ ТРЕБА.
3. Цибулину чистимо, ріжемо навпіл і на півкільця.
4. Викладаємо півкільця цибулі поверх курки (деякі вважають за краще без цибулі).
5. Помідори нарізаємо кружальцями.
6. Викладаємо поверх курки з цибулею, посипаємо спеціями, відправляємо в духовку 180-200 * С, майже до готовності.
7. Натираємо сир.
8. Коли курка побіліє, дістаємо форму, посипаємо тертим сиром і відправляємо ще на пару хвилин.
9. Курка виходить зовсім не сухою і дуже смачною, подається з будь-яким гарніром або з салатом, або зовсім без усього.