Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 14 листопада 2016 р.

Торт з сиром і вишнею

Смакота неймовірна для тих, що худнуть! Побалуйте себе, щоб не з'їсти шкідливих солодощів :)
Час приготування: 1 година
Калорійність на порцію: 160 кк.

На 8 порцій (форма 28 см.):
Сир обезжирений- 250 грам
Вишня замороженна- 350 грам
Мед-70 грам
Білки яєчні- 110 грам (3 штуки)
Вівсяні хлопья- 200 грам
Вода-8 столових ложок

процес:
Спочатку потрібно приготувати основу. Для цього слід подрібнити вівсяні пластівці в кавомолці. Змішати їх в мисці з двома яєчними білками і водою. Вийде еластичне тісто. Залишити його на 10 хвилин, щоб вівсянка трохи набухла. Після цього викласти тісто у форму для випічки, злегка змащену оливковою олією. Акуратно розрівняти, сформувати бортики.Основу по всьому периметру проколоти виделкою, щоб не утворювалися бульбашки, і відправити в попередньо розігріту до 175 ° С духовку на 15 хвилин.
Поки основа випікається, мед розтопити. Це можна зробити, наприклад, в мікрохвильовці. Заморожену вишню змішати з половиною меду. (Якщо боїтеся, що вишня при випічці дасть багато соку, а це, швидше за все, буде саме так, то краще попередньо розморозити і злегка відіжміть її.) В окремому посуді змішати мед що залишився з яєчним білком і сиром.
Готову основу злегка остудити, викласти на неї сирну масу, рівномірно її розподілити. Зверху акуратно викласти вишню. Поставити торт в духовку, випікати близько півгодини.
Смачного!