Загальна кількість переглядів сторінки

субота, 12 листопада 2016 р.

Картопляний крем-суп

🔸на 100грам - 26,67 ккал🔸Б / Ж / У - 0,69 / 1,44 / 2.86🔸

інгредієнти:
500 грам - картопля ;
вершковий сир (плавлений) - 150 г;
вершки (20% -ної жирності) - 200 мл;
сіль - за смаком
вода - 2,5-3 л

приготування:
Картоплю очистити, залити водою, довести до кипіння, приправити сіллю і готувати до м'якості картоплі.
Шумівкою виловити картоплю, дати їй трохи охолонути, після чого подрібнити в блендері, додавши трохи картопляного відвару.
Перелити масу назад в каструлю з картопляним відваром. Довести суп до кипіння і зменшити вогонь.
Додати в суп сир. Помішувати, поки сир повністю не розплавиться.
Влити в суп вершки, прогріти (не кип'ятити!), Після чого гарячий суп можна розлити по тарілках. Прикрасити зеленню і подавати з м'яким коржем.
Приємного апетиту!