На 100г - 111.93 ккал
Б / Ж / У - 17.84 / 3.53 / 2.41
Складові:
Куряча грудка 400 гр.,
Томат 100 гр.,
Цибуля ріпчаста 100 гр.,
Сир 17% 100 гр.,
Сіль, перець, спеції - за смаком
приготування:
У курячої грудки відрізати все зайве, акуратно порізати уздовж, в результаті з однієї грудки виходить два тоненьких шматка, кожен з них злегка відбити. Викласти в форму. Цибулю почистити, порізати навпіл і на півкільця. Викласти півкільця цибулі поверх курки. Томат нарізати кружальцями і викласти поверх курки, посипати спеціями за смаком і відправити в духовку 180-200 ° С, майже до готовності. Коли курка побіліла і майже готова, дістати форму, посипати тертим сиром і відправити ще на пару хвилин.
Смачного!
