Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятниця, 4 листопада 2016 р.

Куряча грудка в духовці.

Куряча грудка в духовці 🔸на 100грам - 113.23 ккал🔸Б / Ж / У - 21.59 / 2.52 / 1.08🔸 Складові: Куряча грудка без кістки - 1 шт. Сметана - 2 ст.л. Часник - 2 зубчики Сіль за смаком Перець - за смаком приготування: Курячі грудки вимити й обсушити. Якщо є шкіра, її потрібно відсунути. У курячому філе зробити кілька проколів ножем і нашпигувати часником. Рясно змастити сметаною з усіх боків. Сметана під час запікання утворює корочку і не дозволяє м'ясному соку випаровуватися. Посолити і поперчити за смаком. Щоб куряча грудка не підгоріла, накрийте її курячою шкірою або фольгою. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 35-40 хвилин. Куряча грудка готова. Смачного!