Загальна кількість переглядів сторінки
пʼятниця, 4 листопада 2016 р.
Куряча грудка в духовці.
Куряча грудка в духовці
🔸на 100грам - 113.23 ккал🔸Б / Ж / У - 21.59 / 2.52 / 1.08🔸
Складові:
Куряча грудка без кістки - 1 шт.
Сметана - 2 ст.л.
Часник - 2 зубчики
Сіль за смаком
Перець - за смаком
приготування:
Курячі грудки вимити й обсушити. Якщо є шкіра, її потрібно відсунути. У курячому філе зробити кілька проколів ножем і нашпигувати часником.
Рясно змастити сметаною з усіх боків. Сметана під час запікання утворює корочку і не дозволяє м'ясному соку випаровуватися.
Посолити і поперчити за смаком.
Щоб куряча грудка не підгоріла, накрийте її курячою шкірою або фольгою. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 35-40 хвилин.
Куряча грудка готова.
Смачного!