Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 16 листопада 2016 р.

Курячі грудки по-східному!

🔸на 100грам - 139.74 ккал🔸Б / Ж / У - 18.26 / 0.95 / 13.21🔸

Складові:
Куряче філе - 500 г
Соєвий соус - 4 ст. л
Мед - 2 ст. л
Часник - 7 г
Перець - за смаком
Каррі - за смаком
Імбир мелений - за смаком

приготування:
Куряче філе наріжте порційними шматочками. Посоліть їх, приправте чорним мелений перцем, імбиром і каррі. Видавіть з допомогою часничниці часник і залиште маринуватися на 1 годину.
На сковороді розігрійте масло і додайте мед. Зачекайте, поки мед розтане і акуратно перемішайте його з маслом, щоб він розподілився по всій сковороді.
Викладіть курячі грудки на сковороду і смажте на повільному вогні до золотистої скоринки з двох сторін. В кінці готування можна посипати жменею кунжутного насіння.

Смачного!