Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 16 листопада 2016 р.

Запечені яблука в мікрохвильовці: 10 хвилин і готово!

🔸на 100грам - 86.06 ккал🔸Б / Ж / У - 0.73 / 1.1 / 17.81🔸

Складові:
Яблуко - 2 шт
Мед - 4 ч. Л
Сухофрукти - за смаком
Кориця - до смаку

приготування:
Яблука вимити, обсушити, зрізати верхівку (та сторона, де зазвичай хвостик) за допомогою ножа, вирізати серцевину з насінням, або можна зробити простіше: розрізати яблука навпіл і вирізати насіння так. У кількох місцях на яблуках зробити проколи ножем, виделкою або зубочисткою. Викласти яблука в форму для мікрохвильової печі, влити в неї на дно воду - кілька ложок (чайних). Викласти в ямки на яблуках мед, сухофрукти, накрити форму кришкою і прибрати в мікрохвильовку на 4-5хв (готувати при максимальній потужності). Правильно приготоване яблуко має стати дуже м'яким, але не перетримайте - інакше воно перетвориться в кашу.