Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 8 листопада 2016 р.

Прибираємо жир з низу живота.


1. Вертикальні ножиці. Ляжте на підлогу, покладіть долоні під поперек. Підніміть ноги на 90 градусів від підлоги. По черзі опускайте їх до підлоги. Рух нагадує роботу ножиць. Зробіть 20 повторень. Відразу ж після вправи встаньте на ноги і зробіть 10 стрибків на 2-х ногах.

2. Прийміть положення як при віджиманні від підлоги. Відірвіть ногу від підлоги і підтягніть коліно до грудей, потім іншу ногу також. Зробіть 20 повторень і потім відразу ж 10 стрибків на двох ногах.

3. Сядьте на підлогу, руки спираються об підлогу за спиною. Швидко приводите коліна до грудей, скручуючись силою м'язів преса. Рух відбувається одночасно, корпус тягнеться до ніг, а коліна до грудей. Повертаючись у вихідне положення, ноги слід випрямити, проте ставити їх на підлогу не потрібно. Повторіть 20 разів , встаньте на ноги і виконайте стрибки.

4. Сядьте на стілець, втягніть живіт. Візьміться руками за край стільця. Акуратно підтягніть ноги колінами до грудей, потім поверніться у вихідне положення. Корпус не нахиляти, навантаження повинна йти тільки на прес. Після 20 повторень зробіть 10 стрибків .