Без муки! Без дріжджів! Без розпушувача і кефіру! Смачно і некалорійно!
Складові:
Для тІста"
500 гр курячої грудки
1 яйце
сіль
перець
Суха (або свіжа) зелень, я кладу орегано і кріп
Для начинки:
Солодкого перцю -2 шт.
100 гр пармезану або іншого сиру
Маленький пучок зеленої цибулі
Для соусу:
томатна паста 200 гр.
2 зубчики часнику
сметана нежирна або натуральний йогурт-100 гр
гірчиця або порошок
Спосіб приготування:
* Курячі грудки з яйцем розмолоти в блендері
Змішати зі спеціями
* Рівним шаром розподілити на папері для випічки
* Якщо "тісто" липне до рук, розподіляйте його змоченими в холодній воді руками
* Відправляємо в розігріту до 180 гр духовку на 18-20 хвилин
* Коржик повинен злегка підсохнути
* Тим часом робимо соус: томатну пасту змішуємо зі спеціями, сметаною і гірчицею.
* Нарізаємо начинку
* Корж дістаньте з духовки, змастіть соусом, розкладіть начинку
* І знову в духовку поки все красиво НЕ запечеться .... хвилин 15
В кінці потріть сиром і залиште в духовці ще на 1 хвилину
Смачного!